ANKARA / YENİMAHALLE - Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi

Mrt

MEB, 2. Dönem 1. Yazılı Sınavlara İlişkin Örnek Soru Kitapçıkları ve Video Çözümleri

Mrt

Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Tüm öğrencilerimiz Deprem Tahliye sunumunu izlemiş , ve Deprem tahliye senaryasu okulumuzda başarı ile uygulanmıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ankara İl Vergi DairesiMüdürlüğü tarafından okulumuzda bilgilendirme semineri düzenlenmiştir. Emeği Geçen herkese teşekkür ediyoruz.

My World My Word

Şbt

Çevre Koruma Kulübü  olarak Kulüp öğretmenimiz Mualla Doğanay eşliğinde geri dönüşüm projesi kapsamında atık yağlardan sabun ürettik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun 11F sınıfı öğrencisi Songül Yasemin Bayrak' ın "Halk şiirinin yeniden yorumlanması" konusunda yazdığı makale ile katılımcı olduğu " Orta Asya'dan Anadolu'ya Uzun İnca Bir Yol: Aşıklık Geleneği Sempozyumu"ndaki sunumu 27 Şubat 2024 tarihinde saat 09.00' da çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Öğrencimize başarılar dileriz.

Şbt

Öğrencimiz Suat KAÇAR'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Gençlik Ve Güvenli Gelecek projesi kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü,-Terörle Mücadele Şube müdürlüğü personellerince düzenlenen seminer için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Sınıflar arasında düzenlenen münazara etkinliklerinde emeği geçen öğretmen ve öğrenvilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun iç cephe boyası tamamen yenilendi. Boyama işleminin bitmesinin ardından  tüm bina temizliği yapılarak sınıflarımız 2.  Döneme hazır hale getirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan bir projedir. Bu projenin amacı, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini sağlamaktır.

Suat KAÇAR- Karate Ankara il Birincisi

Zeki TETİK-Cumhuriyet Kupası Tekvando İknciliği

Zeynep ABAYLI -Cumhuriyet Kupası Tekvando Üçüncülğü

Ock

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Gezi Kulübü rehberliğinde düzenlenen 12.sınıf ögrencilerinin 04/01/2024 tarihli  ODTÜ tanıtım gezisi.Gezi boyunca bize eşlik eden, 2023 YBAL mezunu şimdinin ODTÜ ögrencisi #Rana ve #Umut teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz ...YKBAL Ailesi ;)